aktimate-maxi-walnut-thumbaktimate-maxi-black-thumbaktimate-maxi-display-thumbaktimate-maxi-back-thumbaktimate-maxi-remote-thumbkleur_black_high_gloss_thumbkleur_red_high_gloss_thumbkleur_Walnut_Real_Wood_Veneer_thumbkleur_white_high_gloss_thumb

Aktimate, komt voor uit een samenwerking met gerenormeerd luidsprekerbouwer Epos en Creek electronica. Niet voor niets dat uit de vele reviews die wereldwijd van de Aktimate zijn verricht, naar voren komt dat dit systeem zo een beetje het enige i-pod luidsprekersysteem is die een echt hifi-geluid weet neer te zetten.

De Maxi gaat nog een stap verder dan de Mini en is een 2-weg actieve luidspreker met een verborgen iPod dock in de top van de actieve luidspreker. Het omvat een Reciva media module die directe toegang bied tot internet radio samen met de mogelijkheid om te streamen vanaf elke Windows-of UPnP gedeeld netwerk op uw computer - draadloos of via de Ethernet-aansluiting op het achterpaneel. Wij raden u aan om TVersity te onderzoeken als een optie voor uw streaming eisen. (Www.tversity.com) Er is een FM-radio en de Maxi heeft drie aux-ingangen (twee RCA phono paren en een 3,5 mm mini-jack) plus audio-uitgangen. De USB host aansluiting maakt het afspelen van muziekbestanden mogelijk van geheugensticks of MP3-spelers.

 

Specificaties