aktimate-mini-red-thumbaktimate-mini-white-thumbaktimate-mini-back-thumbaktimate-mini-remote-thumbkleur_black_high_gloss_thumbkleur_red_high_gloss_thumbkleur_white_high_gloss_thumb

Aktimate, komt voor uit een samenwerking met gerenormeerd luidsprekerbouwer Epos en Creek electronica. Niet voor niets dat uit de vele reviews die wereldwijd van de Aktimate zijn verricht, naar voren komt dat dit systeem zo een beetje het enige i-pod luidsprekersysteem is die een echt hifi-geluid weet neer te zetten.

De AktiMate Mini is een 2-weg actieve luidspreker-systeem (een actieve luidspreker, een passieve) met een verborgen iPod dock set in de bovenkant van de actieve luidspreker. Het heeft ook extra ingangen op de achterzijde waarvan een RCA phono pair en een 3,5 mm mini-jack omvatten. Er is een RCA stereo-paar voor audio-uitgang, ideaal voor de toevoeging van een subwoofer of doorlussen met meerdere paren van AktiMates. Een composiet video-uitgang overdracht van de beelden van een iPod naar een extern scherm (alleen voor iPods Nano Versie 5 en versie 2) en tenslotte is er een USB-stopcontact op een MP3-speler te laden.

Specificaties