Edwards_TT1_dicht_thumbEdwards_TT1_thumbEdwards_TT1_2_thumbEdwards_TT1_3_thumb

De TT1 is Edwards Audio eerste draaitafel en is een op een Rega P2 gebaseerd ontwerp en verder gemodificeerd voor een geweldig geluid tegen een zeer redelijke prijs. Dit dek is gemaakt in Engeland en is het resultaat van veel experimenteren en auditie. De TT1 draaitafel betrekt u in de muziek met veel gewicht en omvang en met behoud van een opmerkelijk ongekleurde midband en open hoge frequenties.

Het ontwerp is voorzien van een Rega cast toonarm die optioneel in de fabriek is uitgerust met een Goldring Elektra cartridge - dus zodra u de doos opent en het tegengewicht heeft verricht bent u klaar om te spelen. De LP wordt ondersteund op een heldere acryl plateau welke zonder een mat wordt gebruikt, dit geeft simpelweg de beste prestaties. Verder beschikt de TT1 over een bewerkte RB251 arm en een precisie gemaakt messing lagerhuis. De binnenste schijf draait op een gepolijste kogellager die is uitgevoerd in een speciaal geproduceerde lichte synthetische machineolie ontworpen voor Formule 1-applicaties. Dit is allemaal bekroond met een 12 mm op maat gemaakte acryl plateau en een optionele Goldring Elektra MM element. De draaitafel wordt de uwe voor slechts 439 euro inclusief Goldring Elektra element, of zonder element voor 389 euro.

De TT1 is ontworpen om een grote waarde te bieden qua prijs/prestatie-verhouding en wij geloven dat dit de ideale draaischijf is voor een kleiner budget. Een toonaangevende draaitafel in de klasse onder de 600 a 700 euro. Dat dit ook al wordt onderkend door de hifi-wereld blijkt wel dat deze draaitafel direct al het predikaat Hifi-Choice Recommended februari 2011 heeft ontvangen.

edwards_tt1_hifichoice