De nieuwe referentie voor home cinema-geluid

Het gloednieuwe Grand Theatre componenten systeem van ADAM Audio, de marktleider in professionele studio monitoren en fabrikant van hoogwaardige hifi-luidsprekers, nu voor de eerste keer wordt de hoge precisie van geluid gevonden in professionele studio's in uw home theater aangeboden.

adam_gtc


De professionele ADAM speaker systemen hebben een nieuwe standaard in veel van 's werelds toonaangevende geluidsstudio's. Na deze series die de intrede hebben gedaan in vele studios, volgt nu het Grand Theatre Components serie, dat belooft een sound-ervaring die de nieuwe standaard voor home theaters zal worden.

Deze serie bestaat uit vier componenten die individueel kunnen worden gecombineerd. Elke component bevat ADAM's eigen transducer technologie, de ART (Accelerating Ribbon Technology), en hoogwaardigemidwoofers. De twee grotere luidsprekers hebben geïntegreerde segmenten waarop de drivers zijn gemonteerd. Deze segmenten kunnen 90 gradeb worden gedraaid, zodat de luidsprekers zowel kan functioneren in een horizontale en verticale opstelling. Bovendien kan door deze functie gemakkelijk en efficiënt de aanpassing van de tweeter worden verricht op basis van de positie van het publiek.