HF-009_thumb

De JIB stroomkabels zijn het resultaat van jarenlange ervaring, geleverd met de materialen en behandelingen om een overtreffende trap product te verwezenlijken, ook economisch. Gefabriceerd met de revolutionaire UP-OCC koper Drawn ® met het gepatenteerde OCC, die het mogelijk maakt om een hoge zuiverheid koperen enkel kristal structuur te verkrijgen in een richting. De zuiverheid van koper hoger is dan 99.997%.

Cryogene behandeling van monokristallijn, dit bijzondere proces bij een temperatuur van -196 ° C, zorgt voor een uitstekende geleiding en verhoogt de stroom van elektronen. Het geluid respons van dit proces is als volgt:

•    meer dynamiek
•    Verfijnd en uitgebreid treble
•    Een grotere samenhang tussen de verschillende frequentiegebieden
•    Uitgebreide beeldvorming in drie dimensies

Dit heeft de realisatie van deze compromisloze stroomkabels netwerk opgebouwd volgens de IEC-norm. Schild gemaakt van massief PTFE Teflon ® gecoat katoen zonder chloor. Schuko connectoren met nylon structuur en de bodem van glasvezel met een micro-keramische deeltjes die trillingen en resonanties absorberen. Elektrische aansluitingen van koper-nikkel legering.

High-density triple-layer shielding for maximum noise rejection: eliminating noise and signal interference from outside electro-magnetic interference (EMI)
Nitrogen gas-injected dielectric for maximum signal strength: the dielectric surrounds the cable conductors and poor quality dielectric material can sap away signal strength and integrity. The Nitrogen gas-injected dielectric maintains signal integrity and ensures a strong signal from your source to your speaker.

Durablc Gold-Plated Internal Shield
● Corrosion-Resistant 24K Gold Contacts.
● Havy-Duty Internal Dual Strain Reliet
● High-Density Triple-Layer Shielding for Maximum Noise Rejection
● Nitrogen(Nz) Gas-Injected Dielectric for Maximum Singal Strength
● High-end Hi-Fi Power Cables , O.D:16mm
● RoHs Compliant
● High-end Digital Coaxial Cable with pearl white PVC jacket + Nylon Sleeve
● Metal housing
● Nice Gift-Box Package

Het gebruik van deze stroomkabels bij gebruik in een homogene keten maakt een duidelijk storingsvrij geluidsweergave en beter gedefinieerd waardoor het hele audio bereik, de waardering van de tonale muziek holografisch beeld verbeterd.