HF-007B_thumb

XLR gebalanceerde kabel (FF) 8 mm koper ® OCC (Ohno Continuous Cast) 99,9999% zuiver. Micro-structuur van de kabeladers met zeer hoge geleidbaarheid, afscherming, PTFE Teflon ® bedekt met katoen zonder chloor. Connectoren met 24K vergulde aansluitingen rhodium.

High-density triple-layer afscherming voor maximale ruisonderdrukking: het elimineren van ruis en interferentie van signalen van buiten elektromagnetische interferentie (EMI)

BEHANDELING CRYOGENE: bestaat uit een speciale behandeling van het kristal in een inerte atmosfeer van stikstof bij een temperatuur van -196 ° C, waardoor een hogere geleidbaarheid van het materiaal (grotere fusso elektronen) te verkrijgen. Stikstof geïnjecteerde diëlektrische voor maximale signaalsterkte: de diëlektrische rond de kabel geleiders en van slechte kwaliteit diëlektrisch materiaal kan SAP weg signaalsterkte en integriteit. De stikstof geïnjecteerde diëlektrische behoudt de signaalkwaliteit integriteit en zorgt voor een sterk signaal van uw bron naar uw luidspreker.

OCC (Ohno Continuous Casting) proces is een technologie ontwikkeld om zo een zuivere geleider te verkrijgen tot 99,999% vrij van verontreinigingen, zoals zuurstof, zwavel, aluminium, lood en antimoon wat normaal aanwezig is in de normale kabels en die de geleidbaarheid van het materiaal beperkt.

UP-OCC: Een verder technologisch proces waarmee een hogere zuiverheid van de geleider te verkrijgen is tot 99.99999%.