JIB_HF-004_thumb

Een paar luidsprekerkabels van zeer hoge kwaliteit en afwerking. Verwisselbare banana plug & spade connectors, mocht u ooit eens wisselen van apparatuur of luidsprekers dan kunt u met deze set gemakkelijk uit de voeten. Deze hoogwaardige kabels ademen leven en brengen een nieuw niveau van helderheid van uw nieuwe of bestaande audiosysteem.

Kabel OCC (Ohno Continuous Cast) met 12,8 mm, gemaakt van 18 draden afwisselend in elkaar, elk gemaakt van 99,9999% puur koper geleiders, getwist in de vorm van propeller gescheiden door lagen katoen zonder chloor. Connectoren gemaakt van Fiberglass terminals met banaan en verwisselbare vork rhodium laagje 24K goud.

High-density triple-layer afscherming voor maximale ruisonderdrukking: het elimineren van ruis en interferentie van signalen van buiten elektromagnetische interferentie (EMI)

BEHANDELING CRYOGENE: bestaat uit een speciale behandeling van het kristal in een inerte atmosfeer van stikstof bij een temperatuur van -196 ° C, waardoor een hogere geleidbaarheid van het materiaal (grotere fusso elektronen) te verkrijgen. Stikstof geïnjecteerde diëlektrische voor maximale signaalsterkte: de diëlektrische rond de kabel geleiders en van slechte kwaliteit diëlektrisch materiaal kan SAP weg signaalsterkte en integriteit. De stikstof geïnjecteerde diëlektrische behoudt de signaalkwaliteit integriteit en zorgt voor een sterk signaal van uw bron naar uw luidspreker.

OCC (Ohno Continuous Casting) proces is een technologie ontwikkeld om zo een zuivere geleider te verkrijgen tot 99,999% vrij van verontreinigingen, zoals zuurstof, zwavel, aluminium, lood en antimoon wat normaal aanwezig is in de normale kabels en die de geleidbaarheid van het materiaal beperkt.

UP-OCC: Een verder technologisch proces waarmee een hogere zuiverheid van de geleider te verkrijgen is tot 99.99999%.

Gold plated banana en spade aansluitingen
Carbon fiber connectors

Durablc Gold-Plated Internal Shield
● Corrosion-Resistant 24K Gold Contacts.
● Havy-Duty Internal Dual Strain Reliet
● High-Density Triple-Layer Shielding for Maximum Noise Rejection
● Nitrogen(Nz) Gas-Injected Dielectric for Maximum Singal Strength
● 2Spade + Banna Plug with OD.-12.8mm
● RoHs Compliant
● High-end Digital Coaxial Cable with pearl white PVC jacket + Nylon Sleeve
● Metal housing
● Nice Gift-Box Package