Blijf op de hoogte van de merken die wij vertegenwoordigen, alsmede onze aanwezigheid op verschillende audioshows door het land.

sonority-nieuws-1

Het einde van het jaar is weer nabij en een druk jaar voor Sonority geweest

Niet alleen heeft Sonority-Audio Import weer acte de presence gegeven op de grote bekende shows zoals ondermeer de AudioVideo2day show te Antwerpen, de X-Fi show te Utrecht en de New Music show te Brussel....maar ook heeft Sonority vele shows georganiseerd met onze dealers. Vanuit de dealershows merkten wij dat de vele zeer tevreden bezoekers van de grote shows terugkwamen om nog eens kennis te maken met merken als een ADAM-Audio en Burson en veelal met een zwaardere auto huiswaarts keerden. Merken die toch wel zeer onderscheidend zijn en enkel lovende recensies binnen weten te slepen, met kreten als "de weg naar de heilige graag"   "best speaker ever heard"  "The new Benchmark in his class", better than Weiss and Antelope in test"   "A world class Amp, great value for money, your search can start and end here"

Het afgelopen jaar heeft Sonority-Audio Import weer een flinke groei in haar dealerbestand mogen verwelkomen maar dit is enkel mogelijk als u de producten van Sonority-Audio Import weet te waarderen...en daarvoor willen wij onze dank betuigen!! Wij hopen dat u uiteraard nog vele jaren kunt genieten van uw producten, maar bovenal nog veel belangrijker wensen wij u en uw naasten, ook namens onze dealers....een Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!!! Op naar een muzikaal 2012 ;-) wij hopen u snel tegen te komen op een van de komende hifi-shows, houdt hiervoor onze showpagina in de gaten!!

merry-christmas