Blijf op de hoogte van de merken die wij vertegenwoordigen, alsmede onze aanwezigheid op verschillende audioshows door het land.

sonority-nieuws-1

De HA-160DS is een 2 in product, die zijn concurrenten ver voorbij streeft

HA-160DS
In vergelijking met de HA-160D, is de HA-160DS is 16% kleiner in oppervlak en 35% lichter in gewicht. En met minder functies, is het meer betaalbaar. Maar het is op geen enkele manier een inferieur of gericht product. Het is gewoon een gerichte 2 in 1 machine die alle prestaties en verfijningen die u van Burson Audio mag verwachten.

De DAC is identiek aan dat wat u binnen de HA-160D aantreft. De hoofdtelefoon is ook identiek aan de HA-160 die we al kennen als een van de meest geraffineerde producten sinds 2009 en ook door vele hifi-magazines en websites wordt gebruikt als benchmark. Burson heeft ook een vermindering gebracht in het aantal hoofdtelefoon uitgangen de beste volume potmeter gebruikt die ze konden vinden om de controle te vergemakkelijken met behoud van geluidskwaliteit. Het is gevestigd in een kleinere, maar precisie gevouwen 4 mm dikke aluminium behuizing die elegant is op elk bureau en werkt als een enkelvoudig koellichaam voor de gehele machine.

Burson_HA160_DS_3_500

Burson HD Audio DAC
Terwijl het meeste van de marketing zicht spint omtrent de DAC-chip, is de eindtrap in feite een van de meest kritieke fasen in elk audio DAC design. In de praktijk is het echter iets waar geen tijd aan wordt besteed omdt dit minder interessant is qua marketing en omdat een goed ontworpen eindtrap niet eenvoudig is...en het concept is moeilijker te verkopen aan een klant in vergelijking met een DAC-chip modelnummer...en daarom laten veel fabrikanten dit maar achterwege, wat het product niet ten goede komt. Na het digitale signaal (0s en 1s) wordt het signaal omgezet door de DAC-chip in de stereo-signalen, een belangrijke LP (low pass) stadium is nodig om het analoge signaal van de rechthoekige pulsen van de DAC-uitgang te reconstrueren. Eventuele vervorming en signaal verlies tijdens deze conversie fase is onomkeerbaar. Helaas, door het ontbreken van het klant bewustzijn van de eindtrap, dit is waar de meeste audio-bedrijven snijden in hun kosten, is het gebruikelijk om te zien dat een eindtrap ontworpen is rond een goedkope IC opamp. Een stap waarbij veel fabrikanten de nodige kwaliteit laten liggen.

De HA-160D heeft een volledig discrete eindtrap die onafhankelijk van elkaar wordt aangedreven. Het heeft een snelle hersteltijd, opererend in pure klasse A  zorgt de HD Audio-DAC voor het hoogste niveau van het signaal bewaring. Het resultaat is een hogere resolutie audio-weergave, met een volledig transparant sonische handtekening in overeenstemming met de idealen van Burson.

 

Leest u de reviews er maar eens op na, nu al wordt dit product door Headfonia en Soundnews aangeraden!!! op de Burson website is nog meer te lezen.