Blijf op de hoogte van de merken die wij vertegenwoordigen, alsmede onze aanwezigheid op verschillende audioshows door het land.

sonority-nieuws-1

Het was tijd voor Epoz om bij dit nieuwe en meest recente model de teugels volledig in handen te nemen, Epoz wist precies wat het wilde.

Het resultaat is de AktiMate Micro - een kleinere luidspreker met functies om het te positioneren als een instant leider in desktop luidsprekers, voor iedereen die serieus een goede reproductie van hun muziek wenst.

De Micro behoudt de handtekening iPod-dock. De eenvoud in combinatie met de superieure geluidskwaliteit zal zeker weer het succes brengen als zijn grotere broers met Awards. Nu al wordt de kleinste telg uit de Aktimate serie betiteld als desktop product van het jaar in Australie, uitgeroepen door Sound & Image en What Hifi heeft dit model een 5 star award gegeven.Aktimate, komt voor uit een samenwerking met gerenormeerd luidsprekerbouwer Epos en Creek electronica. Niet voor niets dat uit de vele reviews die wereldwijd van de Aktimate zijn verricht, naar voren komt dat dit systeem zo een beetje het enige i-pod luidsprekersysteem is die een echt hifi-geluid weet neer te zetten en dat voor slechts 379 euro de paar!!!!

Aktimate_Micro_500

Deze twee richtingen volledig afgeschermde stereo-set luidsprekers omvat 1 actieve en 1 passieve luidspreker. Een 40W klasse D versterker is gehuisvest in de actieve luidspreker. De ingebouwde universele voeding betekent dat de luidspreker overal ter wereld gebruikt worden zonder noodzaak van een verandering in spanning selectie. Aan / uit schakelaar bevindt zich op het achterpaneel. Een blauwe LED-verlichting boven de volume knop wanneer het systeem is ingeschakeld.

De knop aan de linker voorzijde is een drie standen ingangskeuzeschakelaar voor iPod, USB of 3,5 mm jack plug ingang. De iPod-dock is verborgen op de top van de actieve luidspreker. Het accepteert iPod en iPhone en kan die apparaten opladen terwijl deze in de dock bevestigd is. De USB-aansluiting is voor de directe link naar een pc en is voor het afspelen alleen te gebruiken.

Kabels worden geleverd voor 3,5 mm-en USB-aansluitingen, samen met een luidspreker kabel aangesloten op de actieve en passieve luidsprekers om deze te verbinden.

Micro luidsprekers zijn verkrijgbaar in een keuze uit glanzende afwerkingen - zwart, rood of wit.

Speaker maten 145 x 200 x 240 mm (BxDxH)