Blijf op de hoogte van de merken die wij vertegenwoordigen, alsmede onze aanwezigheid op verschillende audioshows door het land.

sonority-nieuws-1

Sonority is blij verheugd weer een kwalitatief goede dealer erbij te hebben als vertegenwoordiging

Nog niet zo lang geleden kreeg Audiotime de schrik van haar leven toen de populaire hifi-winkel in Breda tot de grond toe afbrandde. Echter Audiotime is niet bij de pakken gaan zitten maar heeft de schouders er direct onder gezet en heeft op 10 november vorig jaar een volledig nieuwe zaak geopend in een nieuwe locatie in het centrum van de stad. Eigenaar Erik-Jan heeft alles tot op de puntjes zelf getekend en voorbereid en na de verbouwing mag dan ook wel gezegd worden dat er een meer dan uitstekende hifi-winkel op de kaart is gezet. Dit is dan ook een prestatie van formaat, aangezien niet alleen de hifi-winkel met de brand is vergaan maar ook de eigen woning, waardoor de familie in een tijdelijke woning bivakkeerde en dus tegelijkertijd twee projecten bezig was,  nieuwe woning en nieuwe winkel.

De nieuwe ruimtes zijn gebouwd met in gedachten de ultieme luisterruimtes te bouwen en er is zelfs een nieuwe bioscoopruimte ingericht!! Audio_Time heeft op dit moment de Artist 6 luidspreker staan, dus alle redenen om snel langs te gaan bij deze mooie hifi-speciaalzaak.

Adam_Artist_fam_wit_500