Blijf op de hoogte van de merken die wij vertegenwoordigen, alsmede onze aanwezigheid op verschillende audioshows door het land.

sonority-nieuws-1

De hifi-website Alpha Audio was ook op de X-fi show en beoordeeld Sonority als een van de 3 hoogtepunten

Tekst van Alpha Audio (ook fotos);

"We hebben drie hoogtepunten op de show gehoord. Dat is een goede score, nietwaar? Het mooie is: het waren drie totaal andere sets. Elk in zijn klasse bijzonder goed en / of innoverend. En als we zeggen innoverend, dan bedoelen we ook écht innoverend.

Allereerst een set van Adam Audio met YBA. Sonority Audio speelde met een heel betaalbaar systeem op X-Fi. Het was misschien iets over de 3000 euro, wat geen geld is gezien de prestaties van de set. Wat klonk het goed zeg! Open, dynamisch en zeer muzikaal. We dachten in eerste instantie dat de grote Adams stonden te spelen, maar niets was minder waar: de kleine bookshelfs van 900 euro per set waren muziek aan het maken. En ze vulden zonder problemen de ruimte. Echt een prachtset voor het geld en dus zeer het vernoemen waard"

De set van Sonority bestond slechts uit de Artist 5 luidsprekers 920 euro de set, aangestuurd door een Mediaplayer en hiermee staat de prijs slechts op 2219 euro, maar had ook bijvoorbeeld elk andere goede mediaplayer kunnen zijn. De kracht van de set ligt dan ook voornamelijk in de meer dan uitstekende ADAM luidsprekers en dat klanten denken dat de grote vloerstaanders stonden te spelen is dan ook niet voor niets. Laat u zich nog bedonderen of gaat u voor echte kwaliteit....

Verder een aantal leuke reacties van bezoekers;


"ik ben een aantal keer teruggelopen om nog eens goed te luisteren maar zoiets geweldigs qua muzikaliteit en grootsheid heb ik nog nooit eerder gehoord uit zo een kleine luidsprekers, het zijn ADAM luidsprekers maar het is dan ook ADAMbenemend mooi"

"bij binnenkomst was ik onder de indruk van de openheid en detail en was in de veronderstelling dat de grote luidsprekers, de Gamma's aan het spelen waren maar niets was minder waar, de kleine rakkers van een Artist 5 en ik kan het nog niet geloven"

"ik liep naar de voorzijde waar de set stond te spelen en wilde mijn oor even bij de grote luidsprekers leggen en er kwam geen geluid uit...he dacht ik, ben ik nu gek aan het worden, de boekenplank luidsprekers ernaast stondne te spelen, mijn hele hifi-gedachten is op de schop gegaan want had dit nooit voor mogelijk gehouden"

"ik loop nog naar de subwoofer te zoeken ;D"

"veruit de goedkoopste set van de show waarmee gespeeld werd en dat mag op zich al gewaardeerd worden ipv al het dure spul....maar in mijn ogen ook het beste geluid van de show, ik ga een setje aanschaffen"

"voor het eerst in jaren op een hifi-show echt onder de indruk geraakt en een potentiele optie om tot aanschaf over te gaan, nu snel naar een dealer toe"

Xfi-2012-26Xfi-2012-27

Xfi-2012-28Xfi-2012-30