Blijf op de hoogte van de merken die wij vertegenwoordigen, alsmede onze aanwezigheid op verschillende audioshows door het land.

sonority-nieuws-1

YBA heeft onlangs vier nieuwe line-ups ontwikkeld die u mogelijk ook al bent tegengekomen op de X-fi show,  dit alles mogelijk gemaakt vanwege een belangrijke participatie belang in YBA.

YBA oprichter Yves-Bernard Andre is gebleven als technisch consultant, terwijl de nieuwe CEO Jacki Pugh is, tevens eigenaar van epoz en eerder werkzaam samen met Creek Audio. YBA is vastbesloten om weer als een van 's werelds toonaangevende merken in de hi-fi markt' te opereren met behoud van het Franse erfgoed van het merk.

De Signature lijn is nog steeds de top van YBA en hieronder vallen 3 series, Passion, Heritage en de Design serie. Behalve de Design serie zijn alle series volledig met nieuwe producten op de markt gebracht met streaming producten maar ook een cd-speler en versterker, en zelfs de Signature line-up is voorzien van een voorversterker (gezien aan de top van dit verhaal) met USB, optische en elektrische digitale ingangen. De Signature-serie omvat ook een flinke - 30.5kg - heftige cd-speler en een stereo eindversterker die 200 W in 8 ohm levert, en overbrugbaar tot 600W te leveren in mono.

De nieuwe Heritage serie met de zeer mooie streamer, zie foto,  heeft de volgende prijzen;

Cd speler 899 euro
Versterker 1099 euro
Mediastreamer 1299 euro

aaaa_a_YBA_Heritage_banner
De Mediastreamer is een netwerk / streaming-apparaat in staat om inhoud af te handelen met snelheden tot 24-bit/192kHz met behulp van de Wolfson DAC's zoals deze ook in andere YBA-producte zit ingebouwd op het StreamUnlimited platform.

Daarnaast is de Design serie een stuk scherper geprijsd dan voorheen, zo kost bijvoorbeeld de WD202 DAC die ook kan fungeren als voorversterker en hoofdtelefoonversterker nog maar 590 euro en hiermee is deze serie meer dan tientjes goedkoper geworden.

Interesse, neemt u dan contact met ons op of met een van onze dealers.