Blijf op de hoogte van de merken die wij vertegenwoordigen, alsmede onze aanwezigheid op verschillende audioshows door het land.

sonority-nieuws-1

Er zijn de laatste tijd veel ontwikkelingen bij Schiit gaande met nieuwe producten en hierbij een update

De afgelopen periode zijn de Mjolnir en Gungnir aan het assortiment toegevoegd en zoals ook bij de andere producten van Schiit loopt het ook al weer storm. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, aangezien de vraag vele malen reeds via onze email is binnengekomen...Ja deze leveren wij uiteraard ook.

Vanwege de stormvloed aan orders internationaal maar ook die wij hier in de Benelux ontvangen kan de levertijd soms wat oplopen maar op dit moment heeft Schiit de vraag grotendeels weer bijgewerkt in de productie. Een nieuwe zending producten komt dan ook weer onze kant op en worden binnenkort weer uitgeleverd aan klanten...nog geen bestelling geplaatst, maar wel interesse, neem dan tijdig contact met ons op!!

en ja dan een vraag die echt gigantisch is...Gaan wij ook de nieuwe Magni en Modi leveren in de Benelux...


JA, enkel kan er op dit moment nog niet een prijs beschikbaar gesteld worden maar dit zal met uiterlijk 2 weken wel het geval zijn, dus houdt onze website in de gaten;-)

gungnir_500